MEMÒRIA‎ > ‎CURS 14-15‎ > ‎

COMENCEN ELS ESPECIALISTES !

25 de set. 2014, 6:45 publicada per Joan Ramon   [ actualitzat el 25 de set. 2014, 6:49 ]
Els nens i nenes de p3 aquesta setmana han començat a descobrir noves aules i noves "senyus" que els ensenyaran també moltes coses a l'igual que la Jenny, l'Elena i la Gemma. A més, dins l'aula també hem fet coses noves. 

TRES ESPAIS PER JUGAR!


Així els nens dels camions han anat per primera vegada a la classe de tallers on hi ha unes taules molt grans (la Marta diu que serveixen per treballar amb papers també molt grans...!) i en comptes de cadires hi ha tamborets!!! Els nens tractors han anat a la classe de psicomotricitat per primera vegada, és talment com un paradís on anar a jugar, genial! I, els nens de p3C han conegut 
l'aula de música de la Núria i ja han après on endrecem les sabates quan entrem i han escoltat una cançó de benvinguda !

A més, dins l'aula hem començat activitats com són els racons amb les seves medalles (per controlar que no m'oblidi de fer-ne cap!) i les estones de JUGUEM, on les mestres munten tres grans espais de joc a l'aula i podem triar el que més ens ve de gust.
Buffff i només som és la segona setmana, quantes emocions! Aquí us deixem alguna imatge del què ha pogut captar la nostra "senyu" espia amb la seva càmera...esperem que us agradin!
Fins molt aviat!

 

PRIMER DIA ESPECIALISTES

 

FEM RACONS


Comments