MEMÒRIA‎ > ‎CURS 13-14‎ > ‎

Sortida a les paradetes

23 d’abr. 2014, 9:38 publicada per Marta Montasell   [ actualitzat el 12 de maig 2014, 1:01 per Joan Ramon ]
Aquest matí els nens i nens d'infantil hem anat a fer una volta pel centre de Mataró per a veure les paradetes de roses i llibres en una diada tan senyalada. Hem vist de tot: contes, llibres, roses vermelles i d'altres colors, rams de roses, pins, imants, roses de caramel, de galeta, senyeres, espigues, aparadors ben guarnits i, sobretot moltíssima gent i nens i nenes que, com nosaltres, no es volien perdre l'ambient d'una festa tan nostra.
A la plaça Santa Anna les mestres ens han explicat algun dels contes que els han deixat els botiguers d'algunes paradetes, amb un no en teníem prou i n'hem demanat més i més, però no hi havia gaire més temps. A més, algunes classes hem tingut la sort que la gent de la biblioteca ens ha regalat unes corones molt divertides per a disfressar-nos de dracs!
Ja de tornada cap a l'escola, algunes classes ens hem parat a l'ajuntament a veure la família Robafaves, que estaven allà molt guarnits, estrenant vestuari per a lluir-lo aquesta tarda a la gegantada. Per cert, en Mia també hi sortirà! De ben segur que molts nens li aniran a fer companyia d'aquí a ben poca estona!

SANT JORDI